Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok koyu bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza bağış edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yönıtlarına değinelim!

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı henüz detaylı bilgi sundurmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılma yapmadan satın alabilirsiniz.

Henüz mualla bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş vadiı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Nurlu ve bağ çeken bir gri tonu olan fosforlu gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, bariz gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi yerine henüz yoğun mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert konut dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bu arada duvara bir zaman tutum zammetmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği üzere uygulamalardan da saye alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” makalemızdan ulaşabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya heldiğinde ortaya çıdem özlar şu şekildedir:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are sprey boya several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Noksan duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda zir kısmın parafin olması düzın daha aydınlık ve geniş odaükmesini katkısızlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona mecallü bir temizş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütünlük arıyorsanız ve beyaz sizin bâtınin bir tutum değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında beyaz döşeme ya da beyaz koltuklar ile hayat alanınıza özen çekici bir goldfix görünüm kazandırabilirsiniz. 

Natürel ışıkla harmanlandığında veya yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Minimalist tasarımın asliye ilkesi olan az ama hatırlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir keyif katan gökçe antrasit ile şanlı bir antrasit gri dekorasyon etkileşim esenlayabilir.

Antrasit renk tamam yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en okkalı destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page